Aanbouw

Met een aanbouw creëert u de extra ruimte die u nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan om de woonkamer te vergroten, de keuken uit te breiden of een speelhoek voor de kinderen.

Bij B. Janssen Bouw- en Timmerbedrijf bent u voor een aanbouw aan het juiste adres met onze bouwpartners ontzorgen wij u van de fundering tot het dak. Ook kunnen wij u helpen met het maken van de plannen en het verzorgen van het tekenwerk en de benodigde vergunningen

Bij het maken van een aanbouw ontstaat natuurlijk altijd overlast maar we zullen zorgen dat dit tot een minimum beperkt wordt en dat u zo snel mogelijk van uw extra ruimte kunt genieten.

Bent u van plan om uw woning uit te breiden? Neem contact met ons op!

Aanbouw mogelijkheden

Bij het maken van een aanbouw zijn er vele mogelijkheden. Met al onze ervaring kunnen wij u helpen u met het maken van de juiste keuzes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het soort kozijnen en de indeling hiervan en de juiste stenen. Misschien vind u het fijn om extra licht binnen te halen door het plaatsen van een lichtstraat op de aanbouw.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld gelijk de hele woning van vloerverwarming te voorzien. De vloerverwarming kunnen wij infrezen door de hele woning.

 Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat. Wij streven er naar om binnen 48 uur na het indienen van het formulier contact met u op te nemen.