Over ons

Mijn naam is Bastiaan Janssen. Ik ben sinds 1995 werkzaam in de bouw en heb bij verschillende werknemers mijn ervaring op gedaan en de fijne kneepjes van het vak geleerd. In 2012 vond ik het tijd voor de volgende stap mijn eigen bedrijf opstarten. Begonnen met kleine klusjes en mijn eigen verhuren aan opdrachtgevers. Via goede mond op mond reclame kreeg ik steeds meer eigen werk en inmiddels heb ik een mooie klantenkring opgebouwd. Door een vaste groep van bouwpartners kunnen wij bijna iedere klus voor u realiseren. U heeft altijd een vast aanspreekpunt en er is altijd ruimte voor overleg tijdens het werk.

Ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring in aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud bieden wij u kwalitatief resultaat voor zowel particulieren als bedrijven.

Klanttevredenheid & Transparantie

Met klanttevredenheid en transparantie als uitgangspunt worden uw (woon)wensen naar een hoogwaardig product vertaald. Denk hierbij aan het plaatsen van een aanbouw, kozijnen, dakkapellen, badkamers etc.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA)

Vanzelfsprekend zijn alle werkzame personen binnen B. Janssen Bouw- en Timmerbedrijf VCA gecertificeerd.

Al meer dan 25 jaar ervaring in de bouw!

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen?

Vul onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat. Wij streven er naar om binnen 48 uur na het indienen van het formulier contact met u op te nemen.